Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2016/Jule/19
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2016/Jule/19

Заспіваймо пісню за Україну, за її незалежність, за волю її …

 

3 липня 2016 року відбувся творчий звіт будинку культури села Вашківці, який проводиться у рамках районного фестивалю народної творчості«Моя Україна – єдина родина», присвяченого 25-річниці незалежності України.

У концертній програмі - різноманітній та цікавій - взяли участь найкращі аматори села. Зокрема, троїсті музики та танцювальний колектив будинку культури. Пісні на патріотичну тематику виконали талановиті солісти-вокалісти, дуети, тріо та зовсім юні співачки. Залу будинку культури прикрашала виставка робіт народних майстрів села – килими, доріжки, рушники, вишиті картини…

Під час заходу прозвучала розповідь про вашківчан, які зараз захищають цілісність держави у зоні АТО. І надто зворушив усіх виступ Наталії Гаврилюк. Адже вона передала всім присутнім вітання від свого молодшого брата, який на даний час захищає незалежність нашої держави у складі 24-ої окремої механізованої бригади ім. князя Данила Галицького.

А ще пані Наталія вручила Вашковецькому сільському голові шеврон батальйону та Прапор України, який із зони АТО передав її брат Едуард Крохмалюк. Написані на прапорі авторські вірші Едуарда найбільше підкреслюють сподівання кожного українця на мир у нашій державі:

       «Прошу у Господа я щастя,

         Для нашої країни назавжди.

         Прошу, щоб не страждали люди,

         Прошу, щоб в Україні не було війни…»

 

У своєму виступі Вашковецький сільський голова Валерій Романенко згадав односельчан, які на даний час відстоюють цілісність і незалежність нашої держави. Запевнив присутніх, що шеврон батальйону, в якому служить Едуард і його бойові побратими, та прапор України, який побував на передовій, буде знаходитись у шкільному музеї.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували полеглих за незалежність України у зоні проведення АТО.

Хвилююче свято, підготовлене працівниками будинку культури Галиною Ткачук та Павлом Чумаком, підтвердило головну мету фестивалю - відродження, збереження та популяризація національної культурної спадщини України, донесення до серця кожного з його учасників, що всі ми – одна сім’я. І в кожного з нас є одне заповітне бажання – бачити свою державу вільною та незалежною.

                                                                                             

 

 

 

{gallery}2016/Jule/19{/gallery}