Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2016/May/42
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2016/May/42

«Вірна дочка музи»

У рамках творчих звітів бібліотек перед населенням «Бібліотеки Сокирянщини запрошують на побачення» 24 травня у бібліотеці с. Михалкове відбулася зустріч з буковинською поетесою, музикантом та композитором Галиною Мельник. Про життєвий і творчий шлях поетеси розповіли ведучі Лоліта Фоміна та Іван Грамчук.

 Присутні на заході мали змогу поспілкуватися з Галиною Мельник, послухали її вірші у авторському виконанні, а юні поети-початківці Лоліта Фоміна та Іванна Буханець декламували власні твори. Упродовж заходу звучали пісні поетеси у виконанні Тетяни Гончар, Аміни Чорної та Вікторії Шамоні. Піснями про рідний край потішили Руслана Нагірняк та учні 3-го класу місцевої загальноосвітньої школи.

 На згадку про теплу зустріч поетеса подарувала свої збірки поезій читачам Сокирянської районної, Михалківської сільської та шкільної бібліотеки, а також юним поетам-початківцям. Подарунком для присутніх стала пісня «Михалкове, рідне моє», слова і музику до якої написала сама Галина Мельник.

 Завідувач бібліотеки-філії Марія Радевич подякувала усім, хто долучився до підготовки та проведення зустрічі – сільському голові Олександру Шустовському, вчителям місцевої школи Олександрі Соломко та Любові Заболотній, працівникам місцевої клубної установи Антону Романовичу та Любові Лісневич.

В. Верега,

директор Сокирянської централізованої

бібліотечної системи

 

 {gallery}2016/May/42{/gallery}