Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2016/May/6
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2016/May/6

«Я стільки горя бачив на війні»

 

Щорічно у переддень Дня Перемоги у Сокирянській районній бібліотеці   відбуваються зустрічі ветеранів з молодим поколінням. Черговий вечір-спомин відбувся 6 травня. На нього запросили ветерана, учасника бойових дій Івана Пилипчука та учнів Сокирянського ВПУ (група №39). Ведучі заходу - бібліотекарі Вікторія Урсатій та Анастасія Кружкіна підготували мультимедійну розповідь про трагічні події 1941-1945 років, які принесли на українську землю біду, горе, сльози та змінили історію народів усього світу.

Учасники заходу слухали виступ запрошеного гостя про важкий шлях до Перемоги. Учениця ВПУ Людмила Ковальчук зачитала «Лист дівчинки з неволі до свого  татуся у березні 1943-го». Майстер Сокирянського ВПУ Валентина Кушнір подякувала запрошеному ветерану за розповідь й за те, що він та його побратими подарували нам майбутнє. Хвилиною мовчання присутні вшанували  пам’ять загиблих у тій страшній війні. На заході була представлена книжкова виставка «Благословенна та держава, що має відданих синів».

В.Урсатій,

бібліотекар I категорії  відділу

обслуговування Сокирянської ЦБС


{gallery}2016/May/6{/gallery}