У Путилі говорили про культуру

У Путилі говорили про культуруУ будинку культури села Сергії Путильського району відбулася нарада за підсумками роботи відділу культури Путильської райдержадміністрації у 2017 році. У роботі наради взяли участь заступник начальника - начальника відділу культосвітніх установ, мистецтв та кіно управління культури Чернівецької облдержадміністрації Тетяна Шарагова, директор Чернівецького обласного музею народної архітектури та побуту Іван Пілат, голова Путильської райдержадміністрації Микола Савчук, начальник фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Назарова.

 Робота розпочалася з художніх номерів, які презентували вихованці Путильської музичної школи та учасники аматорських колективів Путильского районного будинку культури. Начальник відділу культури Путильської райдержадміністрації Василь Нестор доповів про роботу за минулий рік. Тетяна Шарагова привітала кращих працівників культури району і вручила їм грамоти управління культури Чернівецької облдержадміністрації та цінні подарунки.

 Микола Савчук також привітав працівників культури району. Він зауважив: «Ви робите добру, корисну справу - виховуєте молоде покоління та підтримуєте традиції. У нас багато колективів і багато молодих фахівців, які гідно працюють. Але маємо й проблеми. Перш за все, це районний будинок культури, який ми намагатимемося цього року відремонтувати. Крім того, хочу закликати до співпраці з головами об’єднаних територіальних громад. Також приємно, що колективи Путильщини гідно представляють район на різних обласних, всеукраїнських та міжнародних заходах».

 За багаторічну сумлінну працю, значний внесок у розвиток національної культури та активну громадську позицію кращим працівникам відділу культури були вручені грамоти Путильскої районної державної адміністрації.