Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/November/37
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/November/37

На Путильщині працівників культури вітали із професійним святом

На Путильщині працівників культури вітали із професійним святомЗ професійним святом працівників культури та майстрів народного мистецтва Путильщини привітали перший заступник Путильської районної державної адміністрації Михайло Ямницький, начальник фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Назарова та керуюча справами районної ради Руслана Скидан. Посадовці щиросердно привітали присутніх зі святом, побажали усім міцного здоров’я, родинного тепла, творчої наснаги і особистого щастя. «Це свято стосується кожного з нас, адже всі ми - носії традицій, звичаїв країни, в якій живемо. Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших», - відзначили у своїх виступах представники влади.

 «Сьогодні мені хочеться подякувати вам не тільки за професіоналізм, за уміння принести радість, втіху і спокій у душі людей, а й за те, що кількість художніх колективів у районі з роками не зменшується. Ви виявляєте максимальну енергію, чудеса винахідливості в організації масових заходів, культурного відпочинку людей. Всі ви - сіячі національного духу нашої держави, невід’ємна краса людського життя. Ви-люди, які по велінню свого серця дарують духовний хліб своїм землякам, опираючись на запалену Богом іскру свого таланту»,- зазначив перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Ямницький.

 Приєднався до привітань й начальник відділу культури Путильської райдержадміністрації Василь Нестор, який привітав своїх колег із професійним святом, зазначивши, що вони – це люди, які несуть радість та любов до танцю, співу, художнього слова, до життя, наповнюють будні високими і світлими людськими почуттями.

 Кращих працівників культури та майстрів народного мистецтва району відзначили почесними грамотами та подяками Чернівецької обласної державної адміністрації та обласної ради, Путильської районної державної адміністрації та районної ради.

{gallery}2017/November/37{/gallery}