Творчий ювілей «Церенкуци»

img2Вчора у Новоселицькому будинку культури відбувся ювілейний концерт народного аматорського фольклорного колективу «Церенкуца».

За 10 років своєї творчої діяльності цей самобутній колектив з славних Маршинців презентував своє неповторне мистецтво не лише в Україні, а й за кордоном. Неодноразово завойовував високі місця у різноманітних конкурсах, здобув високу повагу серед колег та полонив серця простих глядачів.

Привітати народний аматорський фольклорний колектив «Церенкуца» прийшло чимало шанувальників їх пісенно-народної творчості. На святі було багато квітів, пам’ятних подарунків, щирих побажань, а ще – запальних пісень і танців від колег з інших художніх колективів.

До привітань долучився очільник Буковинського центру культури і мистецтва, заслужений діяч мистецтв України Микола Шкрібляк, який наголосив, що колектив презентує свій творчий доробок, в основі якого кращі фольклорні зразки традиційної культури на надвисокому рівня, а пісня – це душа українського народу, безцінна культурна спадщина, яку ми маємо берегти»