У Новодністровську вітали жінок

DSC03045Цьогоріч перший місяць весни, неначе справжній джентльмен, зробив усім жінкам щедрий подарунок. Саме 8 березня у Новодністровську панувала чудова, по-справжньому весняна та сонячна погода. Тож панянки змогли скинути шалики та головні убори, пишатися гарними зачісками і дарувати усім щирі посмішки! Нарешті сірим зимовим будням – кінець!Традиційно цього дня для жінок громади відбулася велика концертна програма у БНТД «Молодіжний», яку підготували працівники місцевого відділу культури.

Ще перед початком дійства піднесену атмосферу створила оригінально прикрашена сцена. Величезні троянди та півонії тішили глядацьке око розкішшю кольорів. Майстерно вплітали номери в канву заходу аж дві пари ведучих – професіонали своєї справи Марина Довбенко та Анатолій Федорець, а також юні таланти-початківці - Даруся Присакар та Євген Матвєєв.

Розпочався концерт із відео, в якому було показано жінок міста, а також привітання від представників сильної половини Новодністровська та дітей початкової школи. У яскравій палітрі музичних, театральних і танцювальних номерів взяли участь Христина Манаскурова, Сергій Лукін, Сніжана Джус, Юліанна Шелест, Марина Бойко, Григорій Середюк, Георгій Остафій, Даша Присакар та Євген Матвєєв, Андрій Мартинюк та Андрій Андрущак, Тетяна Роїк, дует Віктора та Нелі Паламарчуків, багатоголосо вітала жіноцтво чоловіча група хору «Калина» (керівник - Антоніна Камбур, акомпаніатор - Михайло Рожко).

Відзначилися на концерті учні гімназії – ансамбль 5-ти класників заспівав проникливу композицію, присвячену мамі (керівник - Юліана Шелест), а танцювальний гурт старшокласниць потішив новою власною постановкою. Концертна програма відбулася з постійним відеосупроводом, який забезпечувала Юлія Худиківська (монтаж – Ольга Кучурка та Сергій Дядик). Не обійшлося дійство й без невтомного керівника відділу культури. Альона Присакар, хоч і змогла всидіти у залі протягом концерту, який відбувся за її сценарним задумом, але насамкінець таки здивувала глядачів власним вокалом у складі яскравого квінтету. Вона подякувала усім артистам за гарно влаштоване свято і тим людям, які завжди трудяться за кулісами – звукорежисеру Віктору Паламарчуку та Людмилі Мідріган, Наталі Грищук, Валентині Шевчук.

Від імені міської влади присутніх жінок привітав спеціаліст відділу енергоефективності та євроінтеграції Ігор Нажига: «Хай ваше життя складається так, як цього хочете ви! Хай у ньому знайдеться час і на роботу, і на хобі, і на розваги, і на стосунки. Залишайтеся завжди такими ж легкими та щасливими, як і в цей день. Хай у наших серцях, у наших родинах, а також у країні запанує мир. Зі святом!» Яке ж 8 березня без тюльпанів? Приємним сюрпризом стали квіти, закуплені особисто Новодністровським міським головою Анатолієм Болдашевим, які подарували глядачкам на завершення концерту.