Забілів снігами гай, їде Святий Миколай

DSC09086Напередодні Нового року та дня Святого Миколая Новодністровська міська бібліотека щиро зустрічала своїх гостей – вихованців ДНЗ «Ромашка». До бібліотеки завітали середня група «Веселка» (вихователь - Валентина Черватюк) та старша група «Горобинка» (вихователь - Інна Сморжевська), а також учнів 6-Б класу ЗОШ ІІ–ІІІ ступенів (класний керівник - Олена Рибак).

Спільно з учнями та класним керівником 6-Б класу учасники створили цілу майстерню виробів, листівок, новорічних композицій. Родзинкою зустрічі стала поява самого Святого Миколая, якого зіграв працівник БНТД «Молодіжний» Віктор Заболотний.

Емоції переповнювали діток, захопленні оченята та радість не мали меж. Вони розповідали віршики, співали, а також розповідали про свої добрі вчинки. Святий Миколай, звісно, оцінив їхні старання та нагородив усіх солодкими подарунками.

Працівники бібліотеки також не залишили своїх маленьких гостей без гостинців, подарувавши на згадку книжечку Галини Мельник «Казковий зорепад», розмальовки та розвиваючу настільну гру. Та саме головне, що дорослі також отримали найкращий подарунок – це посмішки дітей.