ОБЕРІГ, ЩО ОБ'ЄДНУЄ УКРАЇНУ

оксана афішаПро першу персональну виставку чернівчанки, ветерана педагогічної праці Оксани Караванович варто сказати словами відвідувачів імпрези, які дали всебічну оцінку, записавши свої враження у книзі відгуків.

«Мамині вишиття і визнання людьми надихнуть її на нові витвори та продовжать їй віку!».

«У нашої сім’ї також є прекрасна вишита сорочка від Оксани Михайлівни Караванович!».

«На урочистому відкритті персональної виставки Оксани Караванович панувала Господня благодать - у розмаїтті барвистих вишиванок, створених золотими руками чарівної майстрині. Достоту вишита доля Оксани Михайлівни…».

 

«Вишивки Оксани Михайлівни зачаровують! Це копітка титанічна праця, любов і душа вишивальниці, вкладені у кожний хрестик на полотні. Бережіть роботи вашої матусі, адже це пам’ять не тільки однієї родини, а й усього нашого українського роду…».

«Віддавна знаю Оксану Михайлівну. Більш ніж тридцять років вона вчителювала у школі №31, у Садгорі. Прекрасна людина, чудова майстриня! Натхнення їй на створення нових робіт!».

«Виставка робіт Оксани Михайлівни Караванович мене вразила. Такі тонкі, гарні, масштабні у розмірах роботи могла виконати тільки Оксана Михайлівна. Вона завжди врівноважена і до того ж пунктуальна, скрупульозна - адже вона математик. Майстриня з великої літери у всіх своїх справах. Дякую за виставку, за приємне спілкування».

«Оксана - розумничка! Вона найкраща подруга моєї мами. У нас також є її работа. Наші гості завжди запитують, а хто ж це вишивав? Здоров’я їй на багато літ!».

«Немов весна, розцвітають у Ваших руках, чудо-вишивки. Натхнення Вам на многії літа!».

Організатори виставки - Чернівецький обком та міськком профспілки працівників освіти і науки, ГО «Центр культури, творчості і дозвілля учителів» (голова – О.П.Рузинська), Міжнародний фонд «Взаєморозуміння і толерантність», Чернівецький обласний художній музей, обласний будинок культури УТОГ, народна студія образотворчого мистецтва «ДИВО-АРТ».

Олена ЧАЙКА,

фото авторки