Обласний конкурс аматорських хорових колективів ім.Сидора Воробкевича – 2018

sydirvorobАНОНС

Немає жодного куточку в нашому краї, де б не співали пісень. Саме пісня надихає на добрі справи, додає наснаги і навіть віри у завтрашній день. Та найпереконливіше пісня звучить у хоровому виконанні. На Буковині живуть та розвиваються хорові традиції.

17 листопада 2018 року об 11.00 у великій залі Центрального палацу культури м. Чернівців (Театральна площа, 5) відбудеться обласний конкурс аматорських хорових колективів ім. С. Воробкевича, який традиційно проводиться раз на два роки.

Організатори заходу – управління культури Чернівецької облдержадміністрації, учбово-методичний центр культури Буковини.

Кращі колективи з усіх районів області, міст Новодністровськ та Чернівці демонструватимуть свій творчий доробок і виконавську майстерність.

 У конкурсних програмах мішаних та чоловічих хорових колективів звучатимуть невмирущі твори українського буковинського композитора Сидора Воробкевича, твори сучасних авторів, обробки українських, буковинських, румунських народних пісень. Оцінюватиме аматорів компетентне журі на чолі з Валентиною Гордей, головою циклової комісії «Хорове диригування» Чернівецького обласного коледжу мистецтв ім. С. Воробкевича. 

Запрошуємо усіх шанувальників на справжнє свято хорової пісні!