Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/Aprile/46
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/Aprile/46

Чернівецька «Мистецька світлиця» розкривала грані творчості Богдана Ільницького

26 квітня у Центральному палаці культури м. Чернівців у рамках проекту «Місце зустрічі» відбувся авторський вечір поета і музиканта Богдана Ільницького. Модерувала зустріч автор проекту – літературознавець, автор-виконавець Лариса Маркуляк-Бережан.

Як повідомляє кореспондент «БукІнфо», вечір був вибудуваний навколо двох тематичних горизонталей – музичної та поетичної. Богдан Ільницький упродовж виступу чергував спів авторських композицій із зачитуванням віршів, частину поезії гостя зустрічі також продекламувала Лариса Бережан. На прохання слухачів Богдан Ільницький виконав одну з тих своїх пісень, що стали практично народними – «Але ти не та».

«Навіть якби Богдан написав одну лише цю пісню – він би вже відбувся як автор. Адже це справді хіт, який не має віку, він завжди новий і завжди знаходить свого слухача», - зазначає Лариса Бережан.

За словами директора Центрального палацу культури, а також автора-виконавця Олександра Мадея, таке мистецтво насправді надихає і підносить. Воно на якийсь момент відгороджує від буденності та облагороджує.

Сам же гість вечора про свою творчість відгукується доволі скромно: якщо подобається – це добре. На закінчення вечора аудиторія повелася більше, ніж красномовно – гості заходу просто не стали розходитися опісля оголошення закінчення заходу, і таким негласним жестом викликали Богдана Ільницького «на біс».

Як анонсував Олександр Мадей, невдовзі чернівецький глядач матиме змогу знову насолодитися творчістю Богдана Ільницького ще в одному цікавому мистецькому форматі.

Іванна СТЕФ’ЮК

{gallery}2017/Aprile/46{/gallery}