Юні українці й україночки

01B4FC11-1BF6-479E-912A-7624369D74001 червня у Центрі культурних послуг Неполоковецької селищної ради відбулося святкове дійство «Юні українці й україночки», присвячене Дню захисту дітей. Програма святкового дійства була насиченою та динамічною – конкурс малюнків на асфальті, перегляд мультфільму, спортивні ігри. На завершення дітлахів чекали солодощі та дискотека. У дійстві взяли участь учні та вчителі Реваківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

У конкурсі на кращий малюнок «Ми-діти України» взяли участь учні 4-8-х класів. Основними мотивами у зображеннях малюнків були мрії дітей про щасливу та вільну Україну. І місце отримали учні 6 класу, учнів 8 класу – ІІ місце, 7 та 4 клас вибороли ІІІ місце. Найкращий авторський малюнок створив Тимофій Незвиський.

Пізніше відвідувачі перейшли до кіноконцертної зали для перегляду американського комп'ютерного анімаційного фільму «Рая та останній дракон». По завершенню перегляду відбулася дитяча дискотека «Ритми країни дитинства».

Висловлюємо щирі слова вдячності організаторці заходу – Сільві Заремській, директорці КЗ «Центр культурних послуг та Анастасії Храпко, заступнику з навчально-виховної роботи Реваківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.