Учениця Кіцманської музичної школи – лауреатка п’яти міжнародних конкурсів

img1Нові ситуації породжують нові можливості. Незвичне дистанційне навчання на кожного впливає по-різному. У багатьох дітей з'явилася нагода готуватися та брати участь в різних онлайн-конкурсах, фестивалях не лише в Україні, але й далеко за її межами. Талановиті діти не лише беруть участь, а й перемагають!

Дякуючи старанням, наполегливості та обдарованості учениця 4-го класу Кіцманської музичної школи ім. В. Івасюка Лілія Табарча під керівництвом свого викладача Надії Колчанової стала лауреаткою п’яти міжнародних конкурсів.

Вона стала лауреаткою І премії на Міжнародному конкурсі-фестивалі музики, пісні, танцю та декоративно-прикладного мистецтва "Талановиті діти України". На Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв "SOLOVIOV-art" також здобула І премію. Взявши участь у Міжнародному дистанційному онлайн-конкурсі юних піаністів "Львів Каваї Карантин" - 2020, виборола І премію. На Міжнародному фестивалі-конкурсі "Зірковий грамофон талантів" стала лауреаткою ІІ премії. Участь у Міжнародному онлайн-конкурсі "Gold Europe Festivals" (Прага, Чехія) принесла ІІ премію.

Такі успішні здобутки надихають учнів на нові досягнення та мотивують на подальшу плідну працю, незважаючи на обставини. Щиро вітаємо Лілію, бажаємо їй подальших творчих успіхів та перемог!

Відео можна переглянути ТУТ (частина 1) та  ТУТ (частина 2).