«Пісня буде поміж нас» – 2019

IMG 20190224 150649У Кіцмані відбувся дитячий конкурс української естрадної пісні «Пісня буде поміж нас»Конкурс проводиться кожного року і щоразу стає cправжнім святом прекрасної музики Володимира Івасюка, яка підкорила серця мільйонів слухачів по всьому світу. Для рідного міста композитора, для його рідного краю, цей конкурс є ще однією доброю нагодою вшанувати відомого земляка, заглибитися у пісенний доробок Маестро, визначити кращих вокалістів.

Цього року, коли ми відзначаємо ювілейну 70-ту річницю від дня народження Володимира Івасюка, у конкурсі взяли участь 18 юних жителів Кіцманщини віком від 12 до 18 років. Конкурсна програма учасників складалася з двох творів, перший з яких пісня Володимира Івасюка, другий — на вибір українською мовою.

Найбільш популярними серед юних виконавців були «Балада про мальви», «Я піду в далекі гори», «Водограй», «Пісня буде поміж нас». На конкурсі також прозвучали пісні Святослава Вакарчука, Юрія Рибчинського, Ірини Шинкарук, Андрія Кузьменка.

Журі визначило переможців: дипломами третього ступеня були нагороджені Анастасія Руснак з Лашківки, Оксана Михайлюк із Зеленева, Каріна Щорчук з Кліводина, за друге місце дипломами нагороджені Костянтин Олексюк із Суховерхова та Софія Костащук з Брусниці. Переможницею районного дитячого конкурсу української естрадної пісні "Пісня буде поміж нас" стала Маргарита Семенюк зі Ставчан, яка бездоганно виконала обидві конкурсні композиції.