Центру соціальної реабілітації «Дзвіночок» - 15 років

  Центру соціальної реабілітації  «Дзвіночок» - 15 роківРайонний центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Дзвіночок» відзначав свій 15-ти річний ювілей. Це, передусім, свято для вихованців та випускників закладу, для яких підготували майстер-класи концерт та інші розважальні заходи.

 У вестибюлі Кіцманського районного будинку народної творчості та дозвілля для гостей свята були організовані цікаві майстер-класи з розпису гіпсових фігур та пряників, обличчя розмальовували аквагримом, дарували фігурки з повітряних кульок, була облаштована фотозона. Найбільше емоцій у дітей викликали милі цуценята породи хаскі Ігоря Роздобудька, який прагне розвивати лікувальний напрям — каністерапію.

 Матері особливих дітей провели зворушливий флеш-моб «Ми, батьки дітей з інвалідністю, виборюємо шанс для наших дітей — бути повноцінними громадянами своєї держави», в якому заявили про бажання гідного життя для своїх дітей.

 Яскаві вокальні та хореографічні номери подарували присутнім вихованці районного будинку дитячої творчості та хореографічний колектив «Барвінок» Кіцманського РБНТД (керівник - Марина Аврам). Під час святкового концерту вихованці центру також вийшли на сцену з віршованими подяками працівникам «Дзвіночка», які створюють особливим дітками комфорт, затишок та проводять з ними цікаві розвиваючі заняття.