Команди КВК з Драчинців гідно презентували свою творчість

  Команди КВК з Драчинців гідно презентували свою творчість28 листопада у Національному університеті нафти й газу міста Івано-Франківськ відбулася І фестивальна гра нового сезону Всеукраїнського телевізійного чемпіонату студентських команд КВК «Кавалєрка»-2018. За участь у сезоні змагалися 17 команди з Івано-Франківська, Калуша, Львова, Києва, Коломиї, Дрогобича та села Драчинці Кіцманського району.

 Цього разу команди брали участь лише в одному конкурсі – «Візитці». Саме за його результатами журі й обрало 12 колективів, які вже навесні продовжать боротьбу за головний приз. Серед переможців команди будинку культури с. Драчинців – «НОУ-ХАУ» та «ПОЛОНИНА style».

 Окрім проходу в сезон учасниця команди «НОУ-ХАУ» Анастасія Верстюк отримали титул «Міс КВК». Вона також була нагороджена подарунковим сертифікатом від ресторану японської кухні «Ікра» та квитками від кінотеатру «Люм'єр».

 Подарунковий сертифікат команді КВК "НОУ-ХАУ" на майстер-клас по виробництву хачапурі від кафе грузинської випічки «Dedas Puri», а також єдиний грошовий приз від спонсорів сезону теж отримала команда «НОУ-ХАУ», яка на думку членів журі того дня була найсмішнішою та найкращою.