Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/October/73
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/October/73

Успішний виступ солісток зразкового аматорського танцювального колективу "Драчинецький сувенір" на Міжнародному фестивалі-конкурсі

Успішний виступ солісток зразкового аматорського танцювального колективу "Драчинецький сувенір"  на Міжнародному фестивалі-конкурсіСолістки зразкового аматорського танцювального колективу "Драчинецький сувенір" будинку культури села Драчинці Кіцманського району Крістіна Ткачук, Марина Нявчук та солістка-вокалістка Вікторія Піц успішно виступили на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Джерело надій».

 Марина Нявчук виборола Гран-прі у номінації «Народна хореографія» за номер "Недоспані ночі". Крім того Марина була нагороджена дипломом "За кращий сценічний костюм" та сертифікатом на 100 євро для участі у наступних міжнародних фестивалях-конкурсах.

 Крістіна Ткачук - лауреат ІІ премії у номінації «Сучасна хореографія». за номер "Кицюня". Вона також отримала сертифікат на знижку 50% для участі у наступних міжнародних Фестивалях-Конкурсах. Крім хореографії Крістіна спробувала себе у співі. Вона представляла вокальну студію "Акорд" Кіцманського РБНТД та стала лауреатом І премії у номінації «Естрадний вокал».

 Вікторія Піц - Лауреат ІІ премії у номінації «Естрадний вокал». Вікторія також нагороджена дипломом фестивалю "За кращий сценічний костюм".

 Подяками фестивалю були нагороджені керівники солісток зразкового аматорського танцювального колективу "Драчинецький сувенір" та гуртка сольного співу - Октавіан та Ніна Верстюки. За номер "Недоспані ночі" вони також були нагороджені дипломом "За кращу хореографічну постановку" від Національної хореографічної спілки за підписом Героя України, народного артиста України, лауреата Національної премії України ім.Т.Г.Шевченка, академіка Національної академії мистецтв України, професора, голови Національної хореографічної спілки України Мирослава Вантуха.

 {gallery}2017/October/73{/gallery}