Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/Jule/37
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/Jule/37

«Знайди свій скарб»

Що може бути краще за тепле сонечко, щебетання пташок та літніх канікул?! Літо–це час, коли діти відпочивають від шкільних клопотів та зміцнюють своє здоров’я. З метою оздоровлення та повноцінного відпочинку підростаючого покоління відбувся похід на берег річки Прут для учасників дитячих аматорських колективів будинку культури села Драчинці Кіцманського району та їхніх батьків. Організували та провели це веселе дійство працівники будинку культури Октавіан, Ніна та Октавіан (молодший) Верстюки.

Захід розпочався з прибирання території майбутнього наметового містечка, розташування наметів та збору хмизу для ватри. У той день берегами Пруту відбувся захоплюючий вояж та дитячий квест «Знайди свій скарб». Він проходив у формі командного змагання, що сприяло розвитку у дітей спритності, швидкості, кмітливості та навичок орієнтування. Перед юними шукачами скарбів стояло завдання пройти три нелегких контрольних пункти, де на юних мисливців за скарбами чекали неймовірно цікаві завдання, конкурси, загадки. Діти вчилися плести морські вузли, готувати їжу на вогні, робити вудочки та ловити рибу, шукати скарби під час походу. Пошук скрині зі скарбами та ключа від скрині за межами містечка відбувалися під пильним та чуйним наглядом батьків, які супроводжували юних учасників, слідкували за проходженням командами пунктів та усіляко допомагали дітям у вирішенні заплутаних завдань. Під час цієї подорожі маленькі «пірати» дізналися чимало таємниць та знайшли скриню, наповнену золотими шоколадними монетами.

Діти щиро раділи з того, що вони стали володарями скарбів річки Прут. Після фотосесії «піратські» баталії переросли у танцювальні батли на дискотеці. Час, проведений разом у наметовому містечку, ще більше здружив дітей. Закриття «піратської» вечірки пройшло урочисто - лунали пісні, звучали вірші, молодь виконувала хореографічні номери, адже у таборі зібралися талановиті й обдаровані діти, - учасники та переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних, районних фестивалів та конкурсів, Батьки щиро дякували організаторам за змістовний відпочинок з дітьми на природі.

 

{gallery}2017/Jule/37{/gallery}