Спортивно-культурне свято «Зірки естради — зіркам спорту» вдруге провели у Кіцмані

22 лютого у залі районного будинку народної творчості та дозвілля зібралася велика і дружня спортивна родина Кіцманщини. Вже вдруге у райцентрі проводили спортивно-мистецьке свято «Зірки естради — зіркам спорту». З цієї нагоди у переповненому залі РБНТД зібралися сотні найсильніших, найшвидших, найкращих і найперспективніших спортсменів Кіцманщини,- вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл, ветеранів спорту, викладачів фізкультури.

 

 

Водночас цей захід став доброю нагодою підвести підсумки спортивно-масової роботи у районі за минулий рік. Урочисте нагородження кращих спортсменів і меценатів спорту, очільників місцевого самоврядування, які роблять вагомий внесок у розвиток спортивно-масової та оздоровчої роботи на селі, перепліталося з виступами талановитих місцевих зірок естради — юних вокалістів і танцюристів Кіцманського району.

 

 

 

Під час урочистостей медалями, кубками та почесними грамотами нагородили чимало спортсменів. Зі сцени лунали слова вдячності, адже спортивну славу Кіцманщини спортсмени гідно й неодноразово захищали не тільки на всеукраїнських, але й на міжнародних змаганнях.