Про досягнення і проблеми галузі культури Кіцманщини говорили на підсумковій нараді

Нещодавно підсумкову нараду за результатами роботи у 2016 році провели працівники культури Кіцманщини. За нелегку працю з розвитку та збереження української культури, задоволення культурних потреб населення, формування національної свідомості, утвердження духовності в суспільстві представникам галузі щиро дякували голова Кіцманської райдержадміністрації Іван Друцул та голова районної ради Петро Лумей. Очільники нагородили кращих культпрацівників почесними грамотами.

 

 

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблого в Авдіївці викладача ЧНУ ім. Ю. Федьковича Леоніда Дергача та усіх, хто пожертвував своїм життям, захищаючи незалежність й територіальну цілісність України.

Про досягнення і проблеми галузі доповіла начальник відділу культури, національностей та релігій Кіцманської РДА Оксана Тощук. Директори районного будинку народної творчості та дозвілля Валентина Білокрила, центральної бібліотечної системи Орися Сухолотюк, а також мистецьких шкіл у своїх доповідях детально зупинилися на успіхах та потребах закладів культури Кіцманщини.