«Пісня єднає українську родину»

4 грудня у клубі села Клокічка Кіцманського району відбувся творчий звітучасників аматорських колективів «Пісня єднає українську родину». Захід розпочався з хвилини мовчання, якою присутні вшанували пам’ять кожного, хто загинув за волю і незалежність нашої держави.

 

 

Українська пісня… Це частина духовного життя народу і вона не залишає його ні в радості, ні в смутку. З піснею на вустах ми відзначаємо свята, славимо свої перемоги, відчуваємо справжню красу життя. Коли звучить пісня, то серце наповнюється почуттям любові до рідного краю, до свого народу, до України.

Присутні на концерті мали змогу почути вірші у виконанні наймолодших учасників заходу та пісні від юних солістів. Справжнім сюрпризом для глядача стали вечорниці, виконання яких усі присутні в залі вітали бурхливими оплесками.

Голова Берегометської сільської ради Григорій Храпко щиро дякував аматорам, працівникам клубу за їхню творчу працю та вклад у розвиток культури та збереження народних традицій, а також батькам, які завжди підтримують своїх дітей-учасників аматорських художніх колективів.

 

Інна ЩЕРБАН,

завідувач клубу с. Клокічка