«Чом, чом, земле моя, так люба ти мені…»

«Чом, чом, земле моя, так люба ти мені…», - під такою назвою в Народному домі села Стрілецький Кут Кіцманського району недільного жовтневого дня відбулося велелюдне свято, на якому вшановували людей, які пов’язали свою долю з сільським господарством.

Перед присутніми виступив сільський голова В. Вудвуд. Він висловив щиру подяку усім працівникам сільського господарства та ветеранам праці.Усі охочі мали змогу переглянути тематичні книжкову та фотовиставку «Хвала рукам, що пахнуть хлібом».

Святкову програму разом з учнями місцевої школи підготувала завідувач Народного дому Г. Якович. Того святкового дня гостей та учасників свята своїми виступами потішили аматорський гурт «Берегиня» з села Бурдей та народний аматорський театр фольклору «Родина» з Ревного.  

Завдяки допомозі депутата Кіцманської районної ради В. Галичук кожному з присутніх було роздано запашні короваї. В них відбилося сонце, що всміхалося весною, дощі, що омивали колос влітку, дихання матінки-землі, безсонні ночі та невтомні дні хліборобів.