«Пісня буде поміж нас»

28 лютого  у Кіцманському районному будинку народної творчості та дозвілля відбувся районний дитячий конкурс української естрадної пісні «Пісня буде поміж нас», присвячений 67-й річниці від дня народження Володимира Івасюка.

Мета заходу - популяризація пісенних та музичних творів професійних композиторів, композиторів-аматорів і поетів району, пошук та розкриття творчих здібностей молодих виконавців та авторів.

Таким чином молоде покоління виконавців робить свій внесок у відродження, збереження та розвиток національної культури і творчої спадщини Володимира Івасюка. 

У конкурсі взяли участь 25 виконавців естрадного співу. Серед них учасники творчих гуртків клубних закладів району та учні музичних шкіл. Більшість з них продемонстрували високий рівень виконавської майстерності, чистоту інтонування, артистичність та сценічну культуру.

У цьогорічному конкурсі І місце та стипендію імені В. Івасюка виборола Олександра Калинчук (Зеленівська музична школа), ІІ місце – Тетяна Бойчук (м. Кіцмань), третє місце посіла Марина Боднар (с. Стрілецький Кут).

Всі учасники конкурсу були відзначені подяками, а переможці отримали дипломи та грошові винагороди.