«Мистецтво говорить правдою»

1 1Зразковий аматорський хореографічний колектив сучасного танцю «Крок вперед» провів концерт «Мистецтво говорить правдою». Це стало важливою подією для мистецької спільноти Хотинської громади. Молоді таланти презентували свої творчі досягнення та зібрали кошти на підтримку воїнів 456-го окремого піхотного батальйону, які зараз захищають нашу країну.

Незабутню емоційну атмосферу створювали для глядачів близько 140 учасників різного віку. Кожен номер був неповторним і динамічним.

Особливо варто відзначити юних танцівників – їхню високу майстерність та яскраві костюми.

Під час заходу директор Хотинського будинку народної творчості та дозвілля Олександр Раренко провів благодійний аукціон. Основний лот - фотокартина учасників колективу - відправлений у США. Спільними зусиллями вдалося зібрати понад 16 тисяч гривень. Всі кошти підуть на засоби РЕБ.

Важливо підкреслити, що зразковий аматорський хореографічий колектив сучасного танцю "Крок вперед" постійно бере участь у різних заходах та благодійних акціях Хотинської громади, його танцюристи виборюють призові місця на конкурсах та фестивалях.Успішно представляли Україну на міжнародній хореографічній арені в Болгарії.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до організації події: учасникам колективу «Крок вперед», їхнім батькам, керівниці Вікторії Пшенишнюк, помічникам-хореографам Анні Цвентарній, Артуру Перепилюку, Вірі Тамазликар, ведучим Анні Микитенко та Серафіму Романюку, автору сценарію Лесі Микитенко, а також працівникам Хотинського будинку народної творчості та дозвілля, відділу освіти, культури, молоді та спорту Хотинської міської ради.

Вітаємо колектив із вдалим творчим звітом та бажаємо подальших успіхів у всьому задуманому.