З любов'ю і вдячністю захисникам та вірою у перемогу

1 8Кожен робить для перемоги те, що вміє і може. А талановиті діти – наближають її мистецтвом. Патріотичну мистецьку програму "З вірою у перемогу" презентували вихованці зразкової аматорської вокальної студії "Щасливі діти" (керівник – Альона Татарчук). Ця благодійна акція відбулася у Хотинському будинку народної творчості та дозвілля.

З вуст дітей особливо щемливо звучали зворушливі пісні про героїв, війну, Україну та віру в перемогу. Чудовим співом, кожною нотою юні вокалісти проникали у серця глядачів, торкалися струн душі. Чудовим доповненням стали хореографічні композиції від зразкового аматорського хореографічного колективу сучасного танцю "Топ-Данс" Клішковецької громади. Таке вдале поєднання зробило програму розмаїтою та насиченою. Захід відбувся немов на одному подиху.

"Ті, хто не думали про себе, ті, хто для нас тримали небо. Вони у серці кожного з нас". Ці слова адресували загиблим захисникам та пораненим душам їхніх матерів, дружин та дітей. Усі присутні склали шану полеглим Героям Хотинщини. Охочі робили свій внесок у благодійну скриньку.

На завершення Альона Татарчук наголосила, що ця благодійна програма присвячена саме військовим, завдяки мужності та самовідданості яких діти можуть навчатися і співати, а ми всі – працювати і жити далі. Вона подякувала батькам вихованців, колективу Хотинського БНТД, колективу «Топ-Данс» і його керівниці Галині Кушнір, усім, хто долучився до підготовки та проведення мистецької програми.