Казкова феєрія для дітвори

1 242 червня Хотинський парк перетворився на чарівну країну з казковими героями та різними цікавими галявинами. Кожна з них запрошувала малечу на розвагу. Можна було все: веселитися, галасувати, грати, кидатися подушками, малювати, співати і танцювати.

Артисти й організатори підготували безліч цікавинок: мильні бульбашки, розпис пряників, плетення патріотичних браслетів, "наскельні малюнки" з індіанцями, картинки з блискіток, виготовлення слаймів...

На галявині галасу грали і танцювали, на галявині краси робили тимчасові тату, аквагрим та зачіски. На казковій галявині складали велетенські пазли і читали цікаві книжки. Робили велетенські бульбашки, створювали патріотичні браслети, малювали наскельні малюнки та долали канатні лабіринти. Передбачили й концертну програму. І все це з благородною метою – зібрати кошти для дітей, у дім яких увірвалася війна. Усі охочі грали та фотографувалися з казковими героями. Ніхто не сумував, кожен отримав море позитивних емоцій та вражень!

Ініціаторами дитячого квартирника просто неба виступили учасники зразкового аматорського театру юного глядача під керівництвом Лесі Микитенко. До проведення свята, що відбулося за підтримки Хотинської міської ради, окрім колективів Хотинського будинку народної творчості та дозвілля й Агенції розвитку міста долучилися: аніматори Be happy, творча студія Cool kids, Хотинська міська публічна бібліотека, НПП «Хотинський», танцюристи колективу «Крок вперед», «Щасливі діти», вихованці Хотинської музичної школи, майстри з розпису імбирних пряників Зоя Корчак, Олександра Руснак майстриня аквагриму Тетяна Паукова з Енергодару та фея зачісок Катерина Бердак з Чернігова.