Ти у мене єдина

240402196 2859860754138144 3235695337716976832 nЯскрава концертна програма «Ти у мене єдина» відбулася у Хотині з нагоди 30-ї річниці Незалежності України. «У світі є лише одна країна, де дихається легко і вільно. Де сонце світить яскравіше і розкішно цвітуть чорнобривці та мальви. Це земля наших батьків, край нашого дитинства», – так розпочали святковий концерт чарівні ведучі Тетяна Юрчак та Ірина Раренко.

На центральній площі міста було велелюдно, гамірно і весело, зібралися дорослі й малі. На нещодавно облаштованій сцені вирувало святкове дійство. Яскраві враження та емоції дарували танцюристи і вокалісти – переможці численних міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів, неймовірно талановиті та креативні мешканці Хотинської громади. А на завершення святкової програми учасники утворили величезне живе серце, як символ того, що безмежно люблять свою рідну країну.

У святковій програмі взяли участь зразкова аматорська вокальна студія «Щасливі діти» – солістки Діана Федишина, Богдана Главацька, Еріка Паньковська (керівниця - Альона Татарчук), солісти зразкової аматорської вокальної студії «Муза» – Евеліна Бойко та Сергій Белінський (керівниця - Оксана Кульчицька) Хотинського БНТД, вокальний ансамбль «Домінанта» будинку дітей та учнівської молоді (керівниця - Лілія Лепцьо), дебютантки - шоу балет RADIANT DANCE, зразковий художній хореографічний колектив «Сяйво» Хотинського опорного закладу освіти (керівниця - Людмила Борденюк), зразковий аматорський хореографічний колектив сучасного танцю «Крок вперед» Хотинського БНТД (керівниця - Віра Тамазликар).

У ті святкові дні в Хотині гучно звучало вітання: «З Днем народження, моя країно! Прекрасна і незалежна!»