День медичного працівника на Хотинщині

17-медики19 червня, напередодні Дня медичного працівника, щиро і сердечно, з особливою теплотою та вдячністю вітали з професійним святом медиків – наших янголів-охоронців та «учасників бойових дій у боротьбі з коронавірусом». Цьогорічне свято вони відзначають у важкі для медицини та усієї країни часи.

З професійним святом медиків Хотинщини привітали голова Хотинської районної ради Тетяна Бринь, депутати Чернівецької обласної ради Любов Годнюк та Анатолій Сухар, перший заступник голови Хотинської районної державної адміністрації Іван Вілянський, перший заступник голови міської ради Андрій Дранчук, директор Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації Олег Чорний. Вони вручили медичним працівникам відзнаки та подарунки.

Цьогоріч урочистості були малолюдні, у залі Хотинського РБНТД було незвично порожньо – тільки деякі медичні працівники та представники влади. Замість яскравого концерту від юних талантів – відеоролик, в якому дітки зворушливо описували нелегку працю лікарів і медсестер, а працівники культури – співали і дякували оплесками цим незамінним людям.