Стрілися двоє

18-валентина13 лютого, напередодні дня Святого Валентина та православного свята Стрітення у Хотинському районному будинку народної творчості та дозвілля відбувся вечір відпочинку «Стрілися двоє». Його організували працівники Хотинського територіального центру соціального обслуговування спільно з працівниками Хотинського РБНТД.

Стрітення – це свято народне, яке поєднує в собі дві зустрічі, дві філософії, дві мудрості. Тож, святкувати Стрітення із новою весною у серці закликала ведуча свята Оксана Кульчицька.

Не менш визначним та шанованим, особливо серед молоді, святом є день Святого Валентина. Його ще називають днем усіх закоханих, адже, здається, наче навіть у повітрі витає любов. Пісні про вічне, про ніжні почуття виконали учасники зразкової аматорської вокальної студії «Муза» (керівник - О. Кульчицька) Евеліна Бойко, Віталіна Черевата та Анюта Шушкова.

Вірш про вічні почуття прочитала Валентина Литвинюк. А Марія Кириленко, учасниця народного аматорського хору ветеранів «Оберіг» (керівник - Ю. Кульчицький) подарувала присутнім українську народну пісню. Протягом вечора-зустрічі кожен з відвідувачів поділився своєю незабутньою історією першого кохання, учасники співали і танцювали. Відвідувачі територіального центру вітали один одного з наступаючими святами та щиро дякували за чудове свято.