У Хотині вітали працівників культури

11-культура8 листопада у Хотинському районному будинку народної творчості та дозвілля професійне свято відзначали працівники культури району – учасники аматорських і професійних колективів, працівники будинків культури, мистецьких шкіл, бібліотек, народні майстри.

Святкова програма була наповнена жартами та гумором, який переплітався з чудовими вокальними та хореографічними композиціями. Вокальні композиції усім присутнім дарували вихованці зразкової аматорської вокальної студії «Щасливі діти» Діана Федишина, Олександра Бурячок, Катерина Козак, Ольга Бонар, Олександр Бакрів, вихованки зразкової аматорської вокальної студії «Муза» Анна Микитенко та Влада Перепічка, викладачі музичної школи Вероніка Зінзюк та Лілія Лепцьо, а також учасниці народного аматорського хору ветеранів війни та праці «Оберіг» Нелля Авдеєєва, Любов Ярошецька та Марія Гайдаржій.

Щемливий хореографічний номер «Сповідь дитячої душі» у виконанні учасників зразкового аматорського хореографічного колективу сучасного танцю «Крок вперед» Анни Стрижибороди та Руслана Трачука заворожив глядача.

Гумористичний діалог «Жіночі справи» Світлани Шалаєвої та Любов Жалоби викликав хвилю сміху та бурхливі оплески. Приємним подарунок для усіх присутніх став жартівливий відеоролик «Один день з життя працівника культури», в якому головними акторами стали працівники Хотинського РБНТД.

З теплими вітальними словами до колег звернувся начальник відділу культури і туризму Хотинської райдержадміністрації Юрій Марко. До вітань долучилися очільники району - Петро Допіряк та Андрій Коломеєць, а також Хотинський міський голова Микола Головльов. Вони нагородили кращих працівників культури грамотами та подяками.

Ведучі свята - Світлана Шалаєва та Любов Жалоба розповіли про творчі досягнення Хотинської та Зарожанської музичної шкіл, Хотинської художньої школи, Хотинського РБТНД, будинків культури села Білівці та Перебиківці, а також про роботу бібліотечного сектору та побажали усім творчого натхнення у подальшій праці.