ДЕБЮТАНТИ СВЯТКУВАЛИ ПЕРЕМОГУ

1Понад 900 учасників з‘їхались на свято музики і танцю – у Кам’янці-Подільському відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс творчості «Art land fest». Змагалися вокальні та хореографічні колективи з різних куточків України: Вінниці, Хмельницького, Києва, Дніпра, Черкас, Харкова, Сум, Чернігова, Полтавщини, Івано-Франківщини.

Хотинщину гідно представила вокальна студія Клішковецького будинку культури «Веселі нотки». Середня група цього гуртка вдало дебютувала і здобула I премію.

Зачарували суддів довершеним виконанням пісень «Таночки», «Край» і «Квітничок» вихованці студії Софія Криворучко, Василь Боднар та Вікторія Деордійчук, за що здобули перше, друге та третє місця відповідно.

Юні таланти Хотинщини мали можливість не лише продемонструвати свої уміння широкій публіці, а й взяти участь у майстер-класах від членів поважного журі – метрів світової хореографії та вокалу. У його складі – заслужений діяч мистецтв України, народний артист Молдови Раду Поклітару, народний артист України Мирослав Вантух, хореограф передматчевої церемонії «Євро»-2012 у Києві, засновник афро-шоу Бамбата, діджей Адам Уедраого.

«Перемога у такому конкурсі допомагає студійцям повірити в себе, у свої можливості та окриляє на наступні злети», – зазначила керівник вокального гуртка «Веселі нотки» Іванна Недорубан.