Східні та арабські мотиви: звітній концерт у Хотині

2-belly danceНещодавно у Хотинському районному будинку народної творчості та дозвілля панувала таємнича атмосфера незвіданого Сходу. Адже саме того дня відбувся звітний концерт студії східного та арабського танцю «Belly Dance» (керівник - Уляна Топала).

Майже дві години поспіль глядачі мали змогу насолоджуватися чудовим виконанням східних танців різних напрямів. Ведучі свята - Артем Єфименко в образі Джина та Анна Марчишин в образі сучасної дівчини створили справжню казку – вони намагалися знайти чарівну лампу і виконати усі бажання. З сольними та дуетними номерами у концерті виступили Вікторія Мурай, Ольга Шивгеніна, Каріна Бойко, Андріана Туховська, Наталія Лопушанська, Евеліна Гаватюк, Катерина Кубіцька, Ольга Ряба, Анастасія Чинчик, Евеліна Бойко, Марія Гриджук, Тетяна Мороз, Ангеліна Наврик, Юлія Мала та сама Уляна Топала.

Справжньою зірочкою концерту стала маленька Іринка Ткач, яка сольно та в дуеті зі своєю мамою Тетяною виконала шість танців. Гостями свята стала молодша група «Belly Dance» з Кам’янця-Подільського. Наприкінці глядачі мали змогу й самі долучитися до східного мистецтва та разом з учасницями колективу взяти участь запальному флеш-мобі.

Приємний сюрприз для керівника приготувала старша група колективу: вони затанцювали під власний записаний хіт на мотив однієї з відомих сучасних пісень. В свою чергу, Уляна Топала нагородила кожного учасника колективу грамотами.