Нотки щастя

15-музаЗвітний концерт зразкової аматорської вокальної студії “Муза” відбувся у Хотинському районному будинку народної творчості та дозвілля. Це було справжнє свято колективу, незмінним керівником якої є ніжна і тендітна Оксана Кульчицька.

Глядачі з нетерпінням очікували початку концерту. І ось відкривається куліса і починається казка музики… Так, саме казка! Адже юні вокалісти намагалися відшукати свою нотку щастя і загадати саме найзаповітніше бажання. Пісні вокальних ансамблів змінювалися сольними номерами. Кожен з учасників колективу мав змогу продемонструвати свій талант. Калейдоскоп пісень вражав різноманіттям: глядач насолоджувався народними піснями, виконаними accapella, і сучасними українськими композиціями та, навіть, роковими піснями.

Нового змісту набували дорослі пісні з вуст юних вокалістів. Родзинкою концерту став виступ батьків учасників колективу «Муза». Пісні змінювалися хореографічними композиціями, які дарували глядачам народний художній колектив «Апельсин» (м. Кам’янець-Подільський), зразковий аматорський хореографічний колектив сучасного танцю «Крок вперед» та зразковий художній хореографічний колектив «Сяйво».

Чуттєво та проникливо прочитала прозовий твір про дітей емігрантів Вероніка Федоруца, вихованка зразкового аматорського театру юного глядача (керівник - Л. Микитенко). Душевно та щиро співав народний аматорський хор ветеранів війни та праці «Оберіг» (керівник - Ю. Кульчицький). Незважаючи на те, що концертна програма складалася з понад 40 номерів, вона пройшла на одному подиху – легко та невимушено.