Автопробіг "Дорогами слави"

  Автопробіг "Дорогами слави"5 травня біля Меморіалу Слави на урочисте відкриття автопробігу, приуроченого Дню пам'яті та примирення та 73-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні зібралася громадськість Хотина, ветерани війни та праці, учні загальноосвітніх шкіл та представники влади.

 Ведуча - Світлана Шалаєва зачитала щемливі рядки про тих, кому ми завдячуємо сьогодні мирним життям. Вірші змінювалися тематичними піснями, які виконали вихованці зразкової аматорської вокальної студії "Муза" (керівник - Оксана Кульчицька) Ростислав Панівський, Владислава Перепічка та Анна Романюк.

 Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя у роки Другої Світової війни, воїнів-афганців та загиблих у зоні проведення АТО воїнів-земляків. Після чого відбулося урочисте покладання квітів до Меморіалу Слави. По завершенню урочистого відкриття колона вирушила на могили загиблих учасників АТО Юрія Кушніра у село Каплівка, Олександра Гарбуза і Олександра Боднарюка у село Анадоли, Олександра Коваля у Хотин, Василя Ротара в. Долиняни, Леоніда Дергача у Зарожани, а також загиблих учасників АТО Максима Доника, Вячеслава Пелехатого, Сергія Побережника, які поховані на «Алеї Слави» у Чернівцях.