Зустріли Стрітення і День кохання

 Зустріли Стрітення і День коханняУ Хотині піснями і душевними розмовами відзначили лютневі свята. У психоневрологічному будинку-інтернаті відбулося справжнє свято, яке влаштували учасники народного аматорського хору ветеранів війни та праці “Оберіг” Хотинського РБНТД під керівництвом Юрія Кульчицького.

 До свята Стрітення Господнього учасники колективу підготували насичену програму. Майже годину присутні насолоджувалися українськими народними піснями “Понад ставом стежечка”, “Буковинські голубці”, “Гай зелененький”, “Перелаз”, “Ой їхали хлопці з ярмарку“.

 Того ж дня у приміщенні Хотинського районного будинку народної творчості та дозвілля спільно з працівниками територіального центру відбувся вечір, присвячений Дню Святого Валентина “Кому за…”. Присутні за чашкою смачного чаю ділилися спогадами про своє перше кохання. Кожен мав змогу розповісти свою історію, поділитися власними переживаннями на тему вічного почуття. Звичайно, святкування не обійшлося й без веселих пісень і танців. Присутні на заході дякували організаторам за домашню атмосферу та можливість повернутися у молодість.