Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/October/76
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/October/76

Насичені канікули учасників "Вelli dance" та "Крок вперед"

Насичені канікули учасників "Вelli dance" та "Крок вперед"Нещодавно відразу на двох всеукраїнських конкурсах побували колективи Хотинського РБНТД. 28 жовтня студія східного танцю BelliDance" (керівник - Уляна Топала) представляла Хотин на конкурсі кубкуліги професіоналів східного танцю "АМІРА"-2017. У конкурсі взяли участь всі групи колективу. Серед майже двохсот конкурсантів хотинські красуні змогли вибороти для себе призові місця.

 За підсумками конкурсу молодша група отримала диплом І ступеня за танець "Індійський мікс" та ІІ ступеня за танець "Саіді". Середня група виборола одразу дві перші премії з танцями "Бандарі" та "Баладі". Дорослу групу відзначили премією ІІ ступеня ("Шоу Ірак") та І ступеня ("Межансе").

 На конкурсі виступили й солістки студії східного танцю, кожна з яких представили на розсуд журі по два сольні танці. Евеліна Бойко отримала дипломи ІІ та ІІІ ступеня, Вікторія Романюк – диплом ІІ ступеня, Катерина Кубіцька – диплом ІІ ступеня, дует у складі Вікторії Мурай та Уляни Топала – диплом І ступеня.

 Гарні здобутки й у зразкового аматорського хореографічного колективу сучасного танцю "Крок вперед" (керівник - Віра Тамазликар). 28-29 жовтня цей колектив побував на V Міжнародному фестивалі-конкурсі "Буковельский ЗіркаФест". У конкурсі взяли участь хореографічні колективи з усіх куточків України. Здобутки "кроківців" вражають: дипломи ІІ ступеня у молодшій (танець "Весела поїздка") та середній віковій категоріях (танець "Смерека"). Дипломи І ступеня вибороли у молодшій (танець "Невгамовні") та старшій віковій категорії (танець "Заманили"). А гран-прі фестивалю отримала хореографічна композиція "Місто". Зразковий аматорський колектив "Крок вперед" також відзначили грошовою премією у 1000 гривень. Глядацьку симпатію завоювала на фестивалі й група батьків з танцем "На стилі".

 {gallery}2017/October/76{/gallery}