Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/October/58
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/October/58

Юні хотинчани гідно виступили на Міжнародному дитячому фестивалі-конкурсі

Юні хотинчани гідно виступили на Міжнародному дитячому фестивалі-конкурсі 15 жовтня учасники зразкової аматорської вокальної студії "Муза" (керівник - Оксана Кульчицька) та студії східного танцю "BelliDance" (керівник - Уляна Топала)демонстрували свої вокальні та хореографічні здібності на Міжнародному дитячому фестивалі-конкурсі мистецтв "Соняшник". Загалом на конкурсі було представлено близько ста номерів вокального, хореографічного та інструментального жанрів.

 Вихованки студії східного танцю Евеліна Бойко та Анна Шушкова представили на розсуд журі спільний танець "Індійський мікс", за який були нагороджені дипломом І ступеня у молодшій віковій категорії.

 В номінації "Вокал" у середній віковій категорії вихованка студії "Муза" Яна Боярська з піснею "Балада про Україну" виборола диплом ІІ ступеня. Молодшу вікову категорію представляли дві учасниці - Еля Бойко з піснею"Вибір є" (диплом ІІ ступеня) та Аня Шушкова з піснею "Відчинилося життя", за яку отримала диплом І ступеня. Щиро вітаємо переможців!

{gallery}2017/October/58{/gallery}