Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/June/12
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/June/12

У Хотині відбувся ювілейний районний фестиваль "На крилах надії"

2 червня у парку міста Хотин за підтримки голови Хотинської РДА Петра Допіряка, працівників відділу культури райдержадміністрації, голови Хотинського районного товариства інвалідів Сергія Пелепецького відбувся Х ювілейний районний благодійний фестиваль народної творчості «На крилах надії» для людей з обмеженими фізичними можливостями.

На свято завітав народний депутат Верховної Ради України Максим Бурбак, який звернувся до присутніх з вітальним словом та побажав кожному учаснику фестивалю витримки, мужності, віри у світле майбутнє та успіхів в усіх справах.

Мета фестивалю – виявлення талановитих людей з обмеженими фізичними можливостями та залучення їх до участі в культурно–мистецькому житті краю, створення умов і можливостей для самореалізації та розкриття свого творчого потенціалу. З різних куточків Хотинщини з'їхалися учасники, щедро обдаровані талантами та сильні духом.

Вони щодня ведуть боротьбу з недугами, тож з радістю відгукуються на запрошення організаторів взяти участь у заходах, де можна не тільки продемонструвати свої уміння та таланти, а й поспілкуватися, отримати заряд позитивної енергії, підтримати та підбадьорити один одного.

У теплій затишній атмосфері учасники фестивалю демонстрували свої таланти у театрально-розмовному, пісенному, хореографічному жанрах. Усі охочі мали змогу переглянути чудову виставку виробів декоративно-ужиткового мистецтва.

{gallery}2017/June/12{/gallery}