Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2017/February/30
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2017/February/30

"Пам'ять про вас ніколи не вмре…"

     15 лютого у Хотині відбувся мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану "Пам'ять про вас ніколи не вмре…"

       Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять земляків, які не повернулися з афганської війни. До ветеранів війни в Афганістані, учасників АТО, членів сімей загиблих воїнів, представників трудових колективів та громадськості звернулися голова Хотинської районної ради Олександр Плаксивий, перший заступник голови районної державної адміністрації Володимир Марцинкевич, міський голова Микола Головльов, голова районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Сергій Трайчук.

       Вони щиро дякували ветеранам за мужність, відзначили добру організацію їхньої спілки та запевнили у всебічній підтримці. Мітинг завершився урочистим покладанням квітів до підніжжя Монументу загиблим землякам в Афганістані.

 

{gallery}2017/February/30{/gallery}