Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /hsphere/local/home/resident80/bukcentre.cv.ua/images/2016/September/15
Повідомлення
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/2016/September/15

Недобоївські гармошкарі – переможці Всеукраїнського фестивалю-конкурсу

 

8 вересня у місті Коростень Житомирської області відбувся VI Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Грай, гармонь». У конкурсній програмі взяли участь 52 колективи та окремі виконавці з різних куточків нашої держави. Буковину на конкурсі гідно представив народний аматорський ансамбль гармошкарів будинку культури по дозвіллю та відродженню національних традицій села Недобоївці Хотинського району. Свій виступ недобоївські музики розпочали виконанням авторського твору керівника ансамблю, відмінника освіти України Григорія Гайдеєка «Святкова». У їхній концертній програмі також прозвучав «Віночок буковинських пісень та мелодій».

 

За високий виконавський рівень у номінації «Інструментальні ансамблі» колектив нагороджено дипломом І ступеня та цінним подарунком. Солісти ансамблю - Олександр Норек та Ілона Майданська отримали грамоти та пам’ятні сувеніри.

 

На гала-концерті переможців конкурсу, що відбувся 9 вересня у рамках святкування VIII Міжнародного фестивалю дерунів, ансамбль виступив з довільною програмою.

 

Методичну та практичну допомогу учасникам ансамблю надали методист з музичного жанру УМЦКБ Микола Божик та директор будинку культури с. Недобоївців Хотинського району Альона Казанкова.

 

 

 

 

{gallery}2016/September/15{/gallery}