«Зеленчани» вибороли престижні нагороди

1_5Нещодавно у місті Яремче відбувся Міжнародний різножанровий фестиваль-конкурс мистецтв "BUKOVEL STAR FEST". Народний аматорський ансамбль народного танцю «Зеленчани» гідно презентував на фестивалі творчі здобутки Лівинецької громади Дністровського району. У номінації «Хореографічне мистецтво» колектив виборов I місце та був нагороджений дипломом лауреата і кубком переможця, а кожен учасник колективу отримав іменний диплом та медаль.

У номінації «Вокальне мистецтво» солістка БНТД Світлана Дроник зайняла I місце і також нагороджена дипломом та кубком переможця, солістка Діана Задорожняк нагороджена дипломом II ступеня та кубком переможця. Керівники колективу Ольга Чорноморець і Світлана Дроник нагороджені грамотами за професійну діяльність в галузі культури та мистецтва. Колектив та керівники щиро вдячні організаторам фестивалю за високі оцінки та гарну організацію відпочинку і дозвілля для учасників.

Вони також висловлюють щиру подяку всім, хто підтримав та допоміг взяти участь у фестивалі: голові Лівинецької сільської ради Андрію Гермаку, Юрію Коротію, Валерію Саїдову, Дмитру Коцюбану, Марії Нікулі та батькам учасників колективу. Разом до Перемоги! Слава нації! Слава Україні!