У Кельменцях відкрили новорічну ялинку

1 34Ось і настала довгождана мить! 20 грудня у Кельменцях відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки громади. Відкрив захід заступник голови Кельменецької селищної ради Микола Довгань. На свято завітали почесні гості - заступник голови Чернівецької ОДА Роман Скигар та в.о. начальника управління культури Чернівецької ОДА Тетяна Шарагова.

Організаторів та учасників святкових заходів підтримували секретар селищної ради Анатолій Горобець, Стас Грубий, Дмитро Власов, Роман Дворський, а також керівництво Дністровського району. Під час концертної програми своє мистецтво дарували вокальний ансамбль, ансамбль народних інструментів та духовий оркестр музичної школи ім. М. Ткача, вокальний колектив Кельменецького ліцею-опорного закладу та учасники драматичного гуртка Кельменецького ДЮЦу.

Працівники клубних установ сіл Дністровського району розгорнули палатки, де усі охочі мали змогу помилуватися виробами народних майстрів нашого краю. За символічну плату проводили продаж продукції у рамках гастрономічного проєкту «Смаки Кельменеччини». Свято відбувалося під гаслом: «Подаруй дитині свято», в рамках якого стартувала благодійна акція по збору коштів для важкохворої дівчинки з Нелипівців Олександри Папко.

Приємно відзначити, що працівники Кельменецького професійного ліцею разом зі своїми учнями також організували виставку-продаж. Спільними зусиллями було зібрано 7011 грн. Велика подяка тим людям, які долучилися до цієї благородної акції – працівникам клубних установ громади, старостинським округам, парафіяни православної церкви с. Грушівців, Кельменецькому професійному ліцею. Приватний підприємець Олена Ілаш передала солодощі до новорічних свят.

Наприкінці свята до усіх присутніх завітав Святий Миколай. Він дякував діткам за їхні успіхи та побажав у Новому році, щоб їхні мрії здійснилися. Нарешті загорілися вогні на ялинці, юні мешканці Кельменеччини танцювали, водили хороводи, а Святий Миколай подарував листівки з подарунками у формі квесту. Свято вдалося на славу. Було весело і дорослим, і малим!