Весняний вернісаж

87836461 2551313911808985 241941314579464192 o«Весняний вернісаж», - під такою назвою у Бабинському будинку культури на Кельменеччині відбулася святкова концертна програма, присвячена Міжнародному жіночому дню. Захід проводився у рамках районної культурно-мистецької акції "З криниці людської мудрості".

З вітальним словом виступив сільський голова Віктор Григорошенко. Він привітав усіх жінок з наступаючим святом, а ученицям школи Адріані Григоришеній, Ользі Андрущак та Інні Андрущак подякував за їхні здобутки на обласному та всеукраїнському рівнях і подарував квіти.

Вже стало доброю традицією щорічно вшановувати матерів, сини яких служать в армії. На прохання директорки будинку культури Наталії Костенюк відгукнулися усі солдати (їх дев`ятеро), надіславши листи, щоби зі сцени привітати своїх матусь. Слова вітань линули для Юлії Андрущак, Юлії Єленіч, Нелі Кричун, Антоніни Білоконь, Марії Бодянчук, Галини Оганесян, Валентини Андрущак, Лесі Балабан, Ілони Кривов`язої. Аматори колективів, що діють при місцевому будинку культури, дарували присутнім музичні номери. Вшановували також багатодітних матерів та молодих мам, яким доля подарувала немовлят. Не забули про жінок - заробітчанок та про іменинників Стаса Накая, Сергія Захлівняка, В’ячеслава Кульчака, Олега Кортогуза, Василя Горбатюка, Ніну Антонець. 

Справжньою окрасою стали виступи хореографічних колективів трьох вікових категорій під керівництвом Яни Андрущак. У програмі взяли участь вихованці ЗДО (вихователі - Уляна Андрущак, Зореслава Андрущак), вихованці ДЮЦу (керівник - Аліна Ясенчук).

Пісні чарівним жінкам дарували солісти Ілля Андрущак, Марія Пислар, Веніамін Пашковський, Яна Китайгородська, Ілона Горбатюк, Вероніка Кульчак, Марина Андрущак, дуети у складі Надії Черновської та Ольги Лук`янової, Сергія та Анни Морощуків, тріо у складі Ольги Андрущак, Вероніки Кульчак, Насті Бодянчук (керівники - Василь Андрущак, Віоріка Семенюк, Сергій Костенюк). Для усіх присутніх прозвучали пісні у виконанні вокального ансамблю «Бабинчанка» та гурту «Бабинчани» (керівник - Сергій Костенюк). Вірші декламували Яна Цвентарна, Марина Кульчак та Марина Андрущак. Драматичними сценками потішили учні 10-го класу та Анатолій Кушнір разом з Олександром Бабійчуком. На баяні грав Богдан Сторчак, на фортепіано - Раїса Сапун та Андрій Гермак. Режисер-постановник і сценарист заходу - Наталія Костенюк. Провели свято Марина Андрущак і Марина Кульчак.