Твори добро – добро воздасться

IMG 2639Напередодні дня Святого Миколая аматорські колективи Народного дому села Дністрівка Кельменецького району «Наддністрянка» та сольна група у рамках культурно-мистецької акції «З криниці людської мудрості» провели благодійний концерт для підопічних геріатричного пансіонату м. Чернівців. Ідею проведення заходу для цієї категорії населення запропонувала заступник начальника управління – начальник відділу праці управління та соціального захисту населення Кельменецької РДА Віолета Бинда, яка є активною учасницею дністрівського народного хору.

Щиро дякують дністрівчани Євгенії Телешман, яка гідно продовжує добрі справи свого чоловіка Василя Телешмана і виступає спонсором проведення масових заходів. Вона надала кошти на транспортні послуги, фрукти для підопічних геріатричного пансіонату, а учасники аматорських колективів придбали для них смачну випічку пекарні «Колосок».

У ролі ведучого гідно представив аматорські колективи Дністрівський сільський голова В’ячеслав Цекало. Програма була насичена різножанровими піснями. Народна пісня – то крила, що не дають впасти. Це розум і сила народу. Народжена у душі згорьованій і стражденній, вона, наче квітка, проростає в ній, і то журливо плаче, то душу веселить.

Учасниці вокального ансамблю «Наддністрянка», родинний дует «Лебідонька» у складі Євгенії Телешман та Лідії Маріуци, солісти Ніна Гричанюк, Володимир Василіка, вчитель музики Дністрівського НВК подарували хвилини радості підопічним пансіонату, поділилися теплом своїх сердець та щирістю своєї душі, бажаючи людям похилого віку здоров’я та миру, злагоди і добробуту.

Валентина МОКРОГУЗ,

директор НД с. Дністрівки