І знов лунає голос твій чарівний

IMG-d822178ced8a60afd17a82db8578ac3b-V10 травня з нагоди 135-ї річниці від дня народження всесвітньо відомої оперної співачки Лідії Липковської у селі Бабин Кельменецького району працівники культури провели історичний екскурс "І знов лунає голос твій чарівний". Музей Лідії Липковської відвідали вихованці закладу дошкільної освіти разом зі своїми вихователями Зореславою Андрущак та Ориною Черновською. 

Екскурс продовжувався й впродовж дня. До сільської бібліотеки завітали керівники влади та установ села, а також учні 6 - 7 класів місцевої школи на чолі із заступником директора з навчально-виховної роботи Аліною Андрущак. Відвідувачі мали змогу послухати голос оперної співачки, ознайомитися з її творчим і життєвим шляхом, переглянути документальний фільм "Невигадані історії. Лідія Липковська" та уривок з фільму "Український Ліван".

На заході виконували пісні та вірші-посвяти місцевих авторів. Сільський голова Віктор Григорошенко та секретар Юлія Накай подякували організаторам за проведений захід. На завершення усі присутні поклали квіти до пам`ятника Лідії Липковській.