Книжка в мультик перебігла

IMG 20190415 114350Книга – чудовий, дивовижний витвір людського розуму. Вона стала для кожного з нас такою ж необхідною, як земля, як чисте небо над головою, як хліб. Важко уявити, якби розвивалася культура планети Земля, коли б не було винайдено книги.Сьогодні без книги не можемо уявити своє життя, бо вона – постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях і для малечі, й для школяра, і для зрілої досвідченої людини.

Нещодавноу Кельменецьку районну дитячу бібліотеку завітали вихованці дитячого навчального закладу № 2 «Ромашка» з вихователем Лілією Бабин, для яких було проведено мульт-колаж «Книжка в мультик перебігла».

Пізнавально відбулосязнайомство з бібліотекою, з дитячими книжками та журналами для найменших читачів. Діти із захопленням слухали розповідь бібліотекара відділу 1-4 класів Рози Борденюк, яка розповіла про цікаві факти з історії книги. Для юних користувачів показали мультфільми, зняті за мотивами книг, адже малеча, яка ще не вміє добре читати, вперше сприймає книгу через мультик.