У Кельменецькому районі відзначили День Гідності та Свободи

DSC 0571«Помаранчева Революція та Революція Гідності відкрили Україну для Європи та світу, як державу сильну духом, вони довели, що її кращі сини та доньки за будь-яку ціну готові відстоювати українську незалежність та свободу», - з такими словами перший заступник голови Кельменецької райдержадміністрації Ігор Урсуляк звернувся до присутніх під час години-пам’яті «Україна – країна нескорених».

У заході взяли участь представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, трудових колективів, громадських організацій Кельменеччини. У залі районного будинку народної творчості та дозвілля люди зібралися, щоб віддати шану загиблим Героям Небесної Сотні, згадати революційні події, які назавжди змінили свідомість народу та політичний курс України, дали поштовх до проєвропейського майбутнього.

У глибокій жалобі присутні схилили голови на знак пам`яті про Героїв Небесної Сотні та учасників АТО. У спільній молитві помолилися за їхні душі. По завершенню урочистостей відбулася церемонія покладання квітів до меморіальних дошок Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників АТО.