Я слово в пісню переллю

IMG-600b77a3af0e3d6c275337aa88d77e85-V16 вересня у будинку народної творчості та дозвілля села Перківці Кельменецького району у рамках культурно-мистецької акції «З народних джерел Кельменеччини» відбувся творчий вечір молодого талановитого поета, композитора Богдана Грубого під назвою «Я слово в пісню переллю».

На заході ведучі розповіли присутнім творчу біографію поета. Він - лауреат першої премії у жанрі «Акустична музика» фестивалю «Червона рута», лауреат Чернівецької обласної премії ім. Назарія Яремчука, лауреат конкурсу творів на сільську та аграрну тематику ім. Григорія Тютюнника, фіналіст фестивалю «АН-Р-Р-Акт».

Перші вірші Богдан Грубий надрукував у районній газеті «Рідне слово», в його творчому доробку чимало пісень. Основна тема його творів - Бог, сенс життя, переосмисленням людської сутності. На творчому вечорі автор виконував пісні «Що таке життя?», «Ремесло», «Зола», «Забираємось» та ін.

Богдан Грубий зазначає, що його щоденною підтримкою є віра в Бога та родина: дружина Юлія, мати Лілія та брат Давид. Для мами пана Богдана Ігор Доманчук подарував пісню «Мамині очі». Сільський голова - Віссаріон Білик привітав Богдана Грубого з черговим творчим успіхом та вручив йому подяку Перковецької сільської ради. У свою чергу, працівник культури подарували поету вірш-посвяту, яку написав Валентин Волощук.