У Кельменцях відбувся районний фестиваль «На крилах надій»

  У Кельменцях відбувся районний фестиваль «На крилах надій»Минулого тижня у святково прикрашеному фойє Кельменецького районного будинку народної творчості та дозвілля відбувся районний фестиваль народної творчості «На крилах надій» для людей з інвалідністю.

Привітали учасників та гостей фестивалю перший заступник голови Кельменецької районної державної адміністрації Ігор Урсуляк, начальник управління праці та соціального захисту населення Кельменецької РДА Ліна Руснак, начальник відділу культури Наталя Чепурняк та голова Кельменецької районної організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України» Антоніна Адащук. Підготували захід працівники районної організації інвалідів та відділу культури Кельменецької РДА.

 У вітальному слові Ігор Урсуляк зазначив, що допоки живе людина – живе й надія. «Сьогодні тут зібралися люди, які не нарікають на життя, а цінують та насолоджуються кожною його миттю. Цей фестиваль – гімн життю, оптимізму, вірі, надії та любові. Низький уклін вам за те, що ви своєю силою волі вчите бути вдячними Богу за все, що маємо».

 У теплій, затишній атмосфері на імпровізованій сцені учасники фестивалю демонстрували свої таланти у театрально-розмовному, пісенному, хореографічному жанрах. Усі охочі мали змогу побувати на виставці творів декоративно-ужиткового мистецтва.

 Начальник управління праці та соціального захисту населення Ліна Руснак вручила всім учасникам фестивалю грошові премії, виділені з благодійного фонду «Милосердя».