Від родини йде життя людини

Від родини йде життя людини«Від родини йде життя людини» - під такою назвою у Народному домі села Бузовиця відбулося свято-зустріч, яке провели працівники культури та Бузовицького НВК.

 Того святкового дня у залі панувала невимушена атмосфера та відбувалося справжнє єднання поколінь. Дідусі і бабусі, батьки і діти - усі разом створили чудове родинне свято, на якому ще раз вшанували та підкреслили виняткову роль усіх членів родини в житті дітей.

 Концертна програма була цікавою та насиченою. Присутні мали можливість послухати чудові пісні, насолодитися запальними танцями. Глядачів зачарувала гра на баяні третьокласника Богдана Базя. Під час концерту присутніх потішили художнім читанням та автентичними обрядодійствами.

 Відчути атмосферу родинного тепла допомогли розповіді дітей про цікаві та кумедні випадки з сімейного життя. Відтак почалися веселі конкурси та ігри. Діти розділилися на команди та виборювали призові місця, змагаючись у швидкості та вправності. Батьків випробували на вміння обходитися з донечками й синочками. По закінченню свята юне покоління пригостили солодощами й соками, а згодом усіх запросили на дискотеку.